Tråd: Gustav i Dalsland, ny medlem

Hej, jag heter Gustav, bor i Ed i Dalsland. Har just skaffat mig en WENONAH Vagabond solokanot. Kan nog beskriva mig som nybörjare när det gäller kanadensare. Söker paddlarkompisar samt tips på fina paddelvatten.  Intresserad av turer som varar ett par dagar eller längre. Dagsturer är väl också fint men jag tycker övernattning i naturen är en stor del av upplevelsen och drömmer mest om lite längre turer.
/Gustav

Sv: Gustav i Dalsland, ny medlem

Hej Gustav, välkommen till forumet. Kul att du upptäckt tjusningen med solokanadensare.
Det finns ju en hel del fina kanotvatten i dina krokar, men Stora Le i motvind med solokanoten är kanske lite jobbigt. =) 
Själv tycker jag om när vattnet strömmar lite grand och har en hel del turer på gång den här säsongen. Jag kommer att lägga ut lite info på forumet och se om några är sugna att hänga på.
På gång är bla. Emmaån vid Finspång, Karvianjoki i Finland och Gideälven vid Ö-vik.

Svante i Skara ordnar en paddlarträff nu till helgen. http://www.opencanoe.se/forum/viewtopic.php?id=60 Bara ett stenkast från Ed. (Kanotvagn till Mellerud, en kort paddling över Vänern och sedan ytterligare en liten landtransport till Skara) =)

Ser fram mot att läsa om dina paddelturer.

Curt

Sv: Gustav i Dalsland, ny medlem

Välkommen! Får man fråga hur du upplever längden på Vagabonden? Min nästa ritning är nämligen ritad just 440 lång och jag undrar hur mycket jag vinner på att bygga den lite längre. Fungerar rikningsstabiliteten? Anna

Sv: Gustav i Dalsland, ny medlem

Anna kolla på öppen kanot/skrov, jag skrev lite till dig där.