Tråd: Tina vem är jag?

Hej!
Jag har varit med i det här forumet den det startade eftersom jag är sambo med Curt, som var den som startade det. Jag tycker att det är dags att presentera mig nu för det har ju kommit till fler medlemmar och alla känner inte varandra ännu.
Jag heter Kristina och bor i Uppsala. Jag började paddla i yngre tonåren då jag tillsammans med min syster sparade ihop pengar och köpte en kanadensare. Jag hade provat att paddla lite innan dess på ett scoutläger och tyckte det var kul. Min syster och jag gjorde först mest dagsturer på Mälaren vid Uppsala. När man blev äldre och fick eget körkort blev det fler turer längre bort också.
1981 gick vi en forspaddlingskurs i Dala-floda. Efter det blev det mycket forspaddling med kajak och tävlande i kanotslalom. Det blev också ibland turer med kandensare gärna i fors. Det är ett stort intresse för mig att vara ute i naturen och paddla. Jag paddlar lika gärna kajak som kandensare men det ska helst vara fors eller strömmande vatten. Stora blåsiga sjöar eller fjärdar tycker jag inte är så roligt.
Man lär också känna många trevliga människor när man är ute och paddlar tillsammans. Kanske man kommer att träffa ännu fler genom det här forumet!
Kristina