1

(55 svar, postade i Öppen kanot)

På söndag är jag fri!

2

(55 svar, postade i Öppen kanot)

Buhäää (gråter)! Ingen huskyvakt! =( Hon som skulle passa mina "salongsmässiga" monster backar ur, för vadå, ett barnbarn som är på väg ikväll (en månad för tidigt, psst sitter själv klistrad vid telefonen ;) ).

Men Lurewad, har du plats i kanoten för två huskys med vattuskräck? =) Vansbrosimmets normaltemperatur är 8 grader celsius.

Du kan ju vara först i detta år...........

3

(55 svar, postade i Öppen kanot)

Kanelbullar var det?

Var ifrån och hur långt? =) Fan, vad roligt!

4

(55 svar, postade i Öppen kanot)

Ja!!! Måste bara kolla upp om hundvakt och om en vänlig själ (börjar på kr och slutar på ikonlund) kan tänka sig att svänga förbi!

5

(55 svar, postade i Öppen kanot)

Kom ni iväg? Hade ett "litet" datahaveri här, men lite goda nyheter, jag råkade bli med ännu en slädhund under tiden. =) He,he!

http://i554.photobucket.com/albums/jj403/jemael/Caspar.jpg

6

(55 svar, postade i Öppen kanot)

Eureka!

Idag dök apelsinens sköna färg upp ur en snöhög!

Jag retade novisen, tyvärr fastnade inte smilieserna!

Jag är eg nybörjare också på denna tur, har aldrigt paddlat ström (så vi får se om vårflödet ger mig årets första dopp).

Nu uppkom då frågan var tusan ekan ligger, då högen jag trodde bestod av den visade sig vara apelsinen.........

7

(55 svar, postade i Öppen kanot)

Lite kuriosa!

Pratade med novisen idag om att det kanske blir fler på turen. Då sa hon: Bara de är nybörjare också, så man slipper skämmas (hon har aldrig suttit i en kanot förut).

Varpå jag svarade: Nej, nej! Det är bara "uppländska paddelklubben" som vill haka på! (jag vet, jag är hemskt snäll mot mina vänner) Hon såg ut om en fågelholk!

Lugnade henne med att ni är normala dödliga paddelälskare, som kan vara bra och ha när hon ska i och ur kanoten.

När ska vi paddla? Helst inte vid "minusgrader" då det finns en viss risk för årets första dopp med en novis!

8

(55 svar, postade i Öppen kanot)

Är det en nomesläde? Raring, jag är konstnär, inte tekniker.

Ja, jag kör barmark med en hemmagjord trehjuling

9

(55 svar, postade i Öppen kanot)

Jag kör inte nordisk stil, dvs pulka. En pulka dras av föraren eller av hunden.

Jag kör nome, dvs hundarna drar mig, samt sparken/släden, som jag står på.

Men såklart, bygger du en pulka.....räkna ut antalet bullar! ;)

10

(55 svar, postade i Öppen kanot)

Curt, jag har nog ett större problem än du! Kommer inte riktigt ihåg var jag lade apelsinen i höstas! Allvarligt........

Men men! Det som göms i snö.........

Problemet är väl var man skulle börja, finns en del avgreningar. Min idè är att göra den så lång det går, sen om man får staka sig fram är det en del av charmen (om det då inte gäller näckrosor förstås)

Krikonlund, satte på bakugnen, ska det vara kanel eller vanilj?

http://i554.photobucket.com/albums/jj403/jemael/PICT0019.jpg

Har tyvärr ingen bild i spann. Önskar mig snöskidor till sparken, då kan jag köra på viss snö (har bara tre så en nomesläde är för stor).

11

(55 svar, postade i Öppen kanot)

Jag skulle betala dig, självklart! Men ska nog vänta tills efter jag paddlat med novisen. Du verkar vara så händig! *fladdrar med ögonfransarna*

Ja, jag kör hundpann på hela(!) tre tikar. Bara för att det är kul, inte tävling.

12

(55 svar, postade i Öppen kanot)

Snöstorm!Gahhhaaaa!

Var fan tog våren vägen?

Krikonlund, vad skulle du ta för att förstärka min apelsin? (vintertid är det hundarna som gäller för mig) drar med dom! =)

Olandsån ska paddlas i vår! Zealot, förslag på färdplan. Har ev en total novis med mig.=)

13

(55 svar, postade i Öppen kanot)

Våren närmar sig! Nu är det snart dags att skotta av kanadensaren.

14

(4 svar, postade i Paddelberättelser)

Tackar för blomman! =) Hade jag hittat en dragkärra hade jag varit på plats! Vilka fina bilderoch vilket fint väder, är nu ännu mer taggad att utforska hela Olandsån. Var det många lyft? Svår framkomliga partier?
Hmmm, kanske som du sa Uppsala-Kusten. Men kanske under våren, vattnet är högre och mindre växtlighet!

Tyvärr fick jag nu veta att min kusin inte kan. =( Så jag hoppas att ni kommer att ha jättekul imorgon, berätta om leden och hur många näckrosor som fanns! =) Hoppas att jag och hunden kan haka på nästa gång! Jag hade så gärna viljat......

Då ses vi imorgon. Håller tummarna på att himmlen klarnar upp tills dess!

Krikonlund får bestämma färden, han har ju sett ån i verkligheten! =) Men är inte söndagen en bra dag? Det ska bli lite spännande med min kusin i kanoten, han har väl inte direkt paddlat så mycket. Så ett ombyte eller två har jag nog med mig! ( Men säg inte att jag sa det! ;) He,he!)

Kärran fixad och en kusin med på köpet! =)

krikonlund skrev:

Mmm, kanske att jag kan även om det blir en omväg, annars så finns det ju en helg därpå och då är nog min stora kanot klar.http://www.opencanoe.se/forum/richedit/ … oIM/36.gif

Självklart står jag för soppan i så fall! =) Hur många kanoter har du byggt egentligen? En annan suckar över att jag måste förstärka bottnen med kevlar!
Säg när ni vill, så hakar jag på, med eller utan min repiga! Men hunden ska med! =)

Vad roligt med flera! Jag har dock stött på ett problem. Grannen med dragkärran, kommer att åka bort i helgen (inga takräcken, tyvärr). =(
Någon med vägen förbi Hallstavik och som har plats för en orange repig kanadensare med blåa fläckar (spackel)? Jag hade tänkt att övernatta före eller efter dagen med sällskap (man sover så gott i tält), men färden får ändras. Mvh Jessika

curt skrev:

Man ska nog ha en PaddeLie :) när man paddlar bland näckrosorna.
[SIZE=2]

[/SIZE]

Ha,ha,ha! Fast ändå! Hm, jag har en lie och en paddel.....

Jag kommer med en bil som åker igen! Så eg är det bara en parkering som behövs. Hur långt såg leden farbar ut? Jag överlever nog några näckrosor! =) Jag planerar att övernatta på vägen, så jag är ute efter en strapats.

Vid bron där ni sjösatte tog min kamera sig ett bad! Så det blir ingen smygfotografering här på ett tag! Min kapten var orsaken till missödet!

Ja, visst är den mysig! Och nej, jag låg inte och gömde mig bland buskarna =). Min kanadensare är orange (inte min favoritfärg). Vid dammen på bilderna nappar abborren direkt, dom är väl inte stora men man får många istället. Aspdalssjön bjöd på ett antal näckrosor, men den delen som jag satt och svor över är mellan aspdalssjön och bysjön. Där fanns det några småsjöar som var fullkomligen täckta av detta ogräs. Nästa gång ska jag nog bara paddla vällen-aspdalssjön.

Självklart kan du hänga på! Tyvärr blev turen förflyttad till nästa helg pga av en tvättmaskin och en chef, lång historia ;). Var vill du börja?