1

(0 svar, postade i Köp och sälj)

Jag söker efter en liten och lätt kamin, typ försvarets el. liknande att ha i min kåta.Alternativt enbart rökrör/ skorsten som går att montera isär i sektioner så försöker jag bygga en egen kamin.


Svar kan lämnas här på forumet eller mailas till mej. 
erikssondennis@live.se

2

(6 svar, postade i Paddlare)

Just därför som jag sålde min glasfiberkanot (Clipper) Den var för otymplig att bära, lyfta, transportera och förvara.
Jag köpte en Ally 15" och den löste alla mina problem kanonbra..!
Den är bara 4,5 meter men klarar en last på över 300kg, det räcker gott och väl åt mej och min hund. Och det bästa är att den bara väger 18kg samt kan packas ihop så att den får plats inne i bilen vid transport och inne i klädkammaren vid förvaring.
20-30 minuter att sätta ihop och under 10 att packa ner och stoppa i säcken.

Att paddla den, jämfört med en vanlig kanot tycker jag är som att jämföra en mountainbike med en touringhoj... Allyn svarar på minsta paddeldrag och det är lätt att trixa sig förbi stenar m.m. i grunda vikar och sjöar.

Jag är helnöjd med mitt byte.

http://www.utsidan.se/obj/photo/0f/0fdb6015781cbea49d7aec4eb1e1dd39.jpg

Jag säljer min Clipper för jag ska byta till en Ally

Kanoten såld!

Hej.
Jag är ny här på forumet och undrar om det är några östgötar här som är ute och paddlar. Jag är medlem i Friluftsfrämjandet/ Norrköping men har inte hittat någon aktivitet på deras hemsida.
Jag har hållit på med friluftsliv sen skolåldern, fast då på landbacken, men nu så kom jag över en Clipper för liten peng så jag kan färdas på vatten också.
Runt Norrköping så finns det ju ganska så mycket farvatten med Hunn, Tisnaren m.fl.
Jag kommer att kika in här med jämna mellanrum för att kolla av vad som händer, kanske utannonsera någon egen tur som fler kan delta på...

Vi ses kanske därute: Dennis/ Norrköping