Tråd: tidningen paddling

Det har nu blivit klart att tidningen Paddling slås ihop med Brant och Outside. Läge att sluta prenumerera kanske? Tidningen har blivit sämre på senare tid och mer eller mindre havskajakfixerad men i Nya Outside återstår att se hur mycket som kommer att skrivas om paddling överhuvud taget.
God jul önskas till alla!
Tina
http://i268.photobucket.com/albums/jj26/downrivercurt/paddling_zpseae224da.jpg

Sv: tidningen paddling

nr 5 2008 av Paddling tror vi faktiskt att det är första och enda numret av tidningen som hade en ren kanadensarbild som omslag.
(När vi letade så hittade vi i nr 3 2008 en liten bild på kanotfamiljen Nielsen inklippt bredvid en havskajak).
Vad tycker ni andra, kommer ni att sakna Paddling? Kommer  ni att köpa Outside istället? Eller någon annan liknande tidning? Utemagasinet?
Tina

Sv: tidningen paddling

Jag prenumererade på Utemagasinet tidigare, men slutade för att de inte skrev om canadensare så mycket, knappt något alls.

Svante

Sv: tidningen paddling

Att skicka ut en prenumerationsavi för tidningen Paddling i augusti-september och påminnelse i oktober där dom vill att man ska betala snarast när prenumerationen går ut först 31/12 är inte riktigt juste tycker jag. Det blir mycket ränta på pengarna om alla betalar 3-4 månader för tidigt.
Dessutom talar dom om senare att tidningen Paddling kommer att upphöra och man får en annan tidning istället.
Det kan tänkas att tidningen Outside kommer att bli bra men man vill ju välja själv vad man vill prenumerera på. Bara för att dom behandlar sina mångåriga premuneranter så kommer jag inte att fortsätta prenumerera på Outside utan kommer att kolla på tidningen i affären först och se om den är nåt att ha.
Håller ni inte med om att det är fräckt? Man bör ju ha vetat i oktober att tidningen inte kommer att finnas kvar.
Tina
http://i268.photobucket.com/albums/jj26/downrivercurt/P1010236_zps67c20e5d.jpg
http://i268.photobucket.com/albums/jj26/downrivercurt/P1010229_zpsa059a32d.jpg

Sv: tidningen paddling

Japp och jag tänker inte förnya min prem

Sv: tidningen paddling

Tråkigt att tidningen upphör, har övervägt att prenumera på den för bläddrandets skull, men det blir denna sida eller songofthepaddle när jag vill drömma om kanotutflykter  :)

Sv: tidningen paddling

Padling i stället för Paddling
Tidningen Paddling har ju gått i graven, men det finns ett bra alternativ, nämligen den norska Padling.

Padling bjuder på en mycket blandad läsning. Visserligen en klar övervikt på havspaddling, men den rymmer också fors, tips på kanotvatten i olika länder, kanadensarpaddling och mycket mer. Bara det faktum att förstasidan har en bild på en som fiskar från en kanadensare gör mig positivt överraskad :)

I februarinumret kan man bla läsa om: ”Tur på Styggevatnet, Årer till havpadling, Jakt på glupske Gjedder (fiske från kanadensare) och test av Seabird Designs havskajak Expedition LV. ”

Tidningen kostar en slant, närmare bestämt 469 NOK för ett års prenumeration (6 nummer), men den känns helt klart värd sitt pris.

Padlings hemsida www.padlesiden.no har också många läsvärda artiklar om paddelteknik, kanotbygge, tips och reparationer, produkttester, mm.

Curt

Sv: tidningen paddling

Om man inte har något emot att läsa på engelska så är Canoe roots en trevlig tidning. Har man dessutom en surfplatta eller liknande kan man få den i digital form och då blir det inte särskilt dyrt.

http://www.rapidmedia.com/canoeing/